Sarajevski Futsal klubovi već sutra izlaze na teren. Ekipa GFC Sarajeva nakon golijade sa 6 primljenih i sa 6 postignutih golova u meču sa MNK Slogom ide na gostovanje MNK Hercegovini. Kako su najavili na svojoj stranici osim želje za pobjedom u Hercegovinu idu kako bi ih “sunce ogrijalo”. Prenosimo Vam dio objave sa oficijalne stranice GFC-a : “Radujemo se utakmici u Hercegovini, jer smo vidjeli najavu. Ne utakmice, veĆ vremena, po kojoj će sutra u Hercegovini sijati sunce, a mi smo ga itekako poželjeli. Kod nas u Sarajevu je smog, magla, hladno, mračno, depresivno, ali zato će tako biti i Hercegovcima, kad nas vide.” . Želimo puno sreće i uspjeha ekipi GFC-a Sarajeva u ovom susretu.

U prvoj Futsal Ligi FBIH Željezničar putuje u Tešanj, gdje ga očekuje utakmice protiv Futsal Team Tešnja. Radmilović i ekipa sa puno motivacije i želje idu u ovaj susret po nove bodove. Treba napomenuti da je Željezničar u prošlom kolu demonstrirao silu i sa čak 14-3 savladao MNK Fojnicu. Briljirao je Anel Radmilović, koji je tri puta pogađao mrežu protivnika, a upisao je još 5 asistencija. Pogađali su još 2x Sipović, Zeba, Prevljak, Ceha, po 1x Bašović, Djuderija i Karić. Cilj je jasan za ovu sezonu Futsal Željezničara,a to je mjestu na vrhu tabele.

Također sutra od 12:00h ekipa juniora GFC Sarajeva dočekuje Salines. Utakmica se igra u Dvorani Hotela Hills, ulaz je besplatan te Vas ovim putem pozivamo da podržite svi Sarajlije i da ih zajedno nosimo do nove pobjede.