📢 Predstavljanje Generalnog Sponzora “Sedmi Futuro Futsal Kup 2023”! 🎉
Sportsko Udruženje Futuro s ponosom predstavlja našeg glavnog sponzora za “Sedmi Futuro Futsal Kup 2023” – Imovina.ba! 🏆
Dragi prijatelji, sa zadovoljstvom vam predstavljamo našeg novog partnera, agenciju Imovina.ba, kao generalnog sponzora našeg prestižnog futsal turnira. Imovina.ba je vodeća agencija specijalizirana za posredovanje u kupovini, prodaji i najmu nekretnina.
Agencija Imovina.ba je u poslovima posredovanja u procesu nekretnina već duži niz godina, što potvrđuje njihovo bogato iskustvo i pouzdanost u ovoj industriji. Njihov stručni tim agenata pruža usluge visoke kvalitete temeljene na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti.
Imovina.ba pristupa svakoj nekretnini s profesionalizmom, osiguravajući da se ona prezentira na najbolji mogući način. Uz to, agencija nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji, što donosi brojne prednosti kupcima i prodavateljima. Također, Imovina.ba pruža oglašavanje na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i na vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji – olx.ba.
Ovim putem želimo izraziti iskrenu zahvalnost agenciji Imovina.ba na njihovoj podršci, povjerenju i vjeri u našu viziju. Njihova podrška kao generalnog sponzora “Sedmog Futuro Futsal Kupa” omogućila nam je organizaciju ovog spektakularnog događaja koji će okupiti najbolje futsal timove i zaljubljenike u sport.
Pozivamo sve ljubitelje futsala i sporta općenito da nam se pridruže na “Sedmom Futuro Futsal Kupu 2023” i podrže nas u stvaranju povijesti futsala.
Predstavljamo vam Imovinu.ba
O nama
Agencija Imovina je agencija registrovana za obavljanje poslova posredovanja u procesu kupovine, prodaje , najma i otkupa nekretnina.
Višegodišnje iskustvo agenata koji rade tu dokazuje da smo pouzdan partner kojem su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najveća satisfakcija. Naše poslovanje je zasnovano na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti.
Šta radimo
Agencija Imovina pruža slijedeće usluge kao što su:
• Posredovanje pri iznajmljivanju;
• Kupovini i
• Prodaji
• Otkupu nekretnina.
• Legalizacija objekata
• Savjetovanje u vezi s poslovanjem
• Investicijsko savjetovanje
• Zašto odabrati baš nas?
Samo neki od razloga zašto pokloniti povjerenje nama:
• Agencija Imovina svakoj nekretnini pristupa sa profesionalnošću, vodeći računa da je prezentira na najbolji način;
• Naša agencija Vam nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji;
• 3D i 360° virtualne šetnje našim klijentima donose brojne prednosti: interaktivan dizajn, uvijek dostupno i olakšano razgledavanje, te povećana prodajna efikasnost;
• Nudimo vam oglašavanje više kanala – www.imovina.ba, na društvenim mrežama Instagram i Facebook kao i na olx.ba, vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji te jos dosta drugih kanala kojima se pospjesuje brza realizacijea kupovine i prodaje Vaše nekretnine.
Ako vam je potreban profesionalan i pouzdan partner u prodaji, kupovini i najmu,nekretnine, kontaktirate nas.
Za pregled aktuelnih nekretnina posjetite našu web stranicu www.imovina.ba
Lokacija i kontakti:
Ul. Marka Marulića 2
Amel Šabić +387 61 062 555
Jasmin Mehić +387 61 14 13 15
Amor Korman +387 61 446 025
info@imovina.ba