On je čovjek s najviše profesionalnih nastupa u povijesti francuskog nogometnog prvenstva. Legenda Nantesa, a možemo reći PSG-a, pa čak i Lillea dok je karijeru završio u Bastiji. Za reprezentaciju Francuske je nastupio 11 puta. On je Mickael Landreau.

U sezoni 2000/01 Bayern se okitio naslovom Lige šampiona. U finalu su nakon raspucavanja savladali Valenciju. U finalu su nastupila i tri igrača s područja bivše Jugoslavije. Salihamidžić je igrao cijeli susret za Bayern, a za Šišmiše su dva igrača s ex-Yu prostora ušla s klupe. To su Zlatko Zahovič i Miroslav Đukić.

Jack Grealish dijete je Aston Ville. Ovaj fudbaler je kao mali počeo u omladinskom pogonu ovog kluba 2001.godine, a dosad je samo jednu sezonu proveo na posudbi, u Notts Countyju. U mlađim kategorijama igrao je za dvije reprezentacije, Irsku i Englesku.

Brazil se 1970. okitio titulom na SP-u u Meksiku. Najbolji strijelac turnira bio je Gerd Muller sa 10 golova. Drugo mjesto na ljestvici strijelac pokupio je jedan brazilski as sa 7 golova, Jairzinho.

Prema Transfermarktu, Sheffield United ima najmanju vrijednost u EPL. Vrijede 130.7 milijuna, no jedno su od ugodnijih iznenađenja ove sezone.

Stjepan Bobek zabio je najviše golova u historiji Kupa Srbije.

NK Orašje Kup BiH u sezoni 2005/06.