Završen je 2. malonogometni turnir “SPORTOM PROTIV POROKA” 2018. Ove godine pobjednici su ekipa LITEN koja je rezultatom 4:2 porazila ekipu UKRAS – Binježevo. U utakmici za 3. mjesto sastale su se ekipe S.U. FAIR PLAY protiv KLESARSTVO KOVAČEVIĆ – Pazarić sa finalnim rezultatom 6:1.

Na turniru je dodijeljeno još nagrada, pa je tako titula najboljeg golmana pripala golmanu Edinu Smječaninu iz ekipe LITEN, titulu najboljeg igrača odnio je Vedad Salčin (LITEN), a najbolji strijelac turnira, sa 13. pogodaka, je  Adi Borovina (S.U.FAIR PLAY).

Organizacijski odbor prije početka turnira uručio je nagradu Emiru Isiću,  čovjeku čija je vizija, rad i trud pokrenula 2. malonogometna turnira koji polako, ali sigurno postaju tradicija.

Organizacijski odbor se zahvaljuje svima onima koji su na bilo koji način doprinjeli ovim turnirima – sponzorima, sugrađanima, gledateljima,ekipama, a posebno Opcini Hadžići koja je financirala polovinu  organizacije  ovog turnira, te svima onima koje nismo pomenuli ovdje.

Vidimo se, ako Bog da, u augustu kada spremamo još veći i brojniji turnir!